Joomla associate meeting levert nieuwe experts

Tue, 31/05/2011 - 12:39 -- ftenberge

...en een gewijzigde aanpak van service.

Support anders ingerichtServicetool256px.png

Op 30 mei 2011 is besloten om de tweede lijns supportdiensten van 2Value anders in te vullen dan te doen gebruikelijk. De huidig ingeplande diensten vervallen per direct.

Was

Per persoon kon je je inschrijven voor een twee en halve dag dienst. Dat bleek het laatste half jaar weinig effectief want het werd overruled door de praktijk: de projectbegeleider(s) pakken de call op (eerste lijns) of de experts die aan een project werk(t)en kregen het verzoek rechtstreeks binnen.

Wordt

De projectbegeleider(s) pakken de call op (eerste lijns) of de experts die aan een project werk(t)en krijgen het verzoek rechtstreeks binnen.

 

Resultaten

Gisteren kwam een aantal waardevolle zaken uit de discussie inzake service:

  1. 2Value moedigt aan dat er rechtstreeks contact is tussen klanten en associates, mits de rest van het team adequaat op de hoogte wordt gesteld. Dat is de kracht van onze constructie.
  2. Laat gerust zien dat je 's avonds werkt. Ook daarvoor geldt: Zorg wel dat de klant beseft dat 's avonds werken een eigen keuze is. Zodra de klant wil dat associates 's avonds werken, gelden voorwaarden.
  3. Voorkom dat je klant je planning beheerst door het introduceren van een strippenkaart in een vroeg stadium van je (eigen) projecten. Zo kun je vanaf de start aan elkaar wennen. En voorkom je dat je allerlei voortschrijdend inzicht moet (laten) bouwen voor hetzelfde geld. Ook voor de klant is dit belangrijk naar zijn achterban.

Adequaat rapporteren levert klanttevredenheid en "winst" voor allen

Intern is er aan de hand van voorbeelden op sheet van Fedde ten Berge en Henk van Cann de wereld van verschil die in formulering kan zitten. Rapportage in ons servicesysteem is daarbij uitgelicht (Servicetool) die klanten tegenwoordig ook kunnen benaderen (Service). De presentatie is een intern stuk maar voor associates en geinteresseerden in het associate-schap op te vragen bij info@2value.nl