2Value gooit het roer om met Fosdennen 2011!

Tue, 30/11/2010 - 15:00 -- hvancann

NeigeFosdennen is vernieuwd:

  • 2 dagen FOSDEM kunnen bezoeken
  • Veel meer inhoudelijke sessies

De 2Value dames wagen het er dit jaar ook op?!

Learned Lessons 2010

  1. De auto planning is belangrijk: het is toch een komen en gaan van mensen
  2. Volgend jaar wil men meer inhoudelijke sessies met elkaar doen: 1ste dag de 10 minuten presentaties en vervolgens deze of andere technische onderwerpen bespreken tijdens de 2de dag.
  3. Sommige mensen willen ook op zaterdag naar FOSDEM. Dat betekent: dichterbij Brussel gaan zitten?!
  4. De informatievoorziening naar de deelnemers over hetgeen men moet meenemen moet uitputtender (volgende de deelnemers).

Moulin GaletteFosdennen 2011

De locatie Moulin de Galette, voldoet aan deze verbeterpunten: dichterbij Brussel. We nemen qua luxe een zeker risico: het vorig jaar was bijna onovertreffelijk! Maar gelukkig gaan de deelnemers dit jaar Fosdennen tot een onvergetelijke, gezellige en leerzame happening maken.

Het programma is een stuk intensiever dan vorig jaar. Niets moet, bijna alles mag. V.a. woensdagmiddag 2 februari na 5 uur vertrekken we uit Nederland (Gruus van Woerkom vertrekt 30 januari al, maar die heeft gegeven zijn vervoermiddel wat langer nodig om er te komen), en de dagen erop zijn lekker losjes ingevuld: genoeg vrije tijd om leuke dingen te doen, maar ook genoeg te leren.

Inmiddels staan er al een aantal mensen op de lijst die meegaan, dus mocht je meewillen en je hebt het mij nog niet laten weten, doe dit dan zo spoedig mogelijk. Er staan namelijk wel veel bedden in Moulin de la Galette, maar bezet is bezet!

Het doel is elkaar beter te leren kennen, te genieten van de locatie en wie weet dat weekend ook nog wat te leren met elkaar. Fosdennen wordt dus een zowel gezellig als productief lang weekend in de Ardennen van woensdagavond 2 februari tot en met 6 februari 2011.

Zie verder:

{module 143}